Nieuwe medewerkers Nooitmeerprovisie

Nieuwe medewerkers Nooitmeerprovisie

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn en onze groei niet te vertalen in langere wachttijden zijn in april twee nieuwe medewerkers gestart .

Met veel plezier stel ik jullie Lisanne Boelens en Moo Al-Anany voor. Lisanne gaat als AOV specialist in de binnendienst werken en Moo gaat ondernemers arbeidsongeschiktheidsadviezen geven .

Ik ben Lisanne, 29 jaar en woon in Eindhoven. Voordat ik bij Wij zijn Loek startte was ik werkzaam als medewerker voor de medische acceptatie van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn vriend en vrienden of met sporten, lezen en het maken van verre reizen.

Ik ga aan de slag als AOV specialist, waarbij ik (samen met collega’s) het verloop van de digitale documentenstroom ga verzorgen en binnendienst werkzaamheden verricht op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zoals marktvergelijkingen, adviesrapporten opstellen en het verzorgen van de verzekeringsadministratie.

De reden dat ik voor Wij zijn Loek heb gekozen is de affiniteit voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Na de medische acceptatie kant te hebben meegemaakt wil ik graag mijn kennis verbreden aan de financiële kant. Wij zijn Loek is een modern en energiek bedrijf waar ik hierover veel kan leren.

Inmiddels heb ik mijn eerste 2 weken erop zitten en ben nu al enthousiast over het energieke team!
Ik heb dan ook veel zin in mijn tijd bij Wij zijn Loek!

Mijn naam is Moo, 24 jaar oud en woonachtig in Eindhoven. Voorheen heb ik gewerkt bij de Rabobank als financieel adviseur en bij AON als schadeadviseur, dus de financiële sector is voor mij geen onbekend terrein.

Bij mijn laatste werkgever merkte ik dat ik geen groei maakte, zowel persoonlijk als zakelijk, en mijn potentie en vaardigheden werden niet benut. Dit aanbod kwam als geroepen op het moment dat ik toe was aan een uitdaging. Vanaf het moment dat ik leerde over de werkzaamheden van een AOV adviseur was ik zeer enthousiast. Bij dit werk komt veel kijken, zowel kennis als vaardigheden, en daarbij wordt mijn potentie benut. Dat maakt mij gelukkig en gemotiveerd om hier aan de slag te gaan. Het advies geven en het persoonlijke klantcontact is voor mij belangrijk, daar kan ik mezelf goed in vinden. Dit past ook goed bij mijn persoonlijkheid, ik ben sociaal en een makkelijk persoon. Ik maak gemakkelijk een praatje met iemand en houd van spontaniteit.

Verder is het een leuk team waar ik mee ga werken, iedereen is vriendelijk en open met elkaar. En het informele contact tussen de collega’s maakt de werksfeer naar mijn mening ook aangenaam.

Naast dat ik werkzaam zal zijn hier, studeer ik nog aan de universiteit. Volgend jaar zal mijn laatste jaar zijn op de bachelor rechtsgeleerdheid en hoop daarna nog mijn master te behalen. De combinatie van rechten en verzekeringen is in allerlei vormen te vinden en hoop dat ik dat ook kan meenemen voor in de toekomst bij dit bedrijf.

Bedankt voor het lezen van mijn stukje introductie en wie weet spreken we elkaar snel .

 

 

Reactie plaatsen