20 jaar Nooitmeerprovisie/Top Quality Lifestyle

20 jaar Nooitmeerprovisie/Top Quality Lifestyle

5-5-2000 tot 5-5-2020

Het lijkt nog zo kort geleden. Waarschijnlijk weten we allemaal nog wat we rond de eeuwwisseling deden en waar we waren. Het millenial-virus zou alle computers platleggen en het  Nederlands voetbalelftal speelde een thuiswedstrijd op het EK in Nederland.  In die tijd zag Top Quality Lifestyle het levenslicht bij notaris Pigmans, Ras & Janssen.  Ons eerste kantoor openden wij in Den Bosch, vlakbij het station, maar na 4 jaar keerden we terug naar Eindhoven.  Ons kantoor op de Fransebaan bracht het bedrijf een gestage groei en een solide basis om verder te groeien.

Na het jubileum van  12½ jaar wilden we meer inspiratie in onze omgeving.  Zo kwamen we terecht op Strijp S in het Videolab, waar we tot de dag van vandaag met veel plezier werken.  Strijp S bruist en geeft veel energie en nieuwe ideeën door het gemak waarmee ondernemers met elkaar in contact treden, netwerken en tips uitwisselen.  Juist in deze tijd van veel thuiswerken blijken die contacten erg waardevol.

In de periode tot 2010 waren wij een kantoor die alle financiële diensten aan onze klanten aanbood. Van autoverzekeringen, via consumptief krediet tot collectieve pensioenregelingen.  Wij vonden het in het tweede decennium echter tijd om ons steeds meer te gaan specialiseren.  Door diverse activiteiten elders onder te brengen konden wij ons steeds intensiever richten op het adviseren van inkomensplanning voor onze klanten. Met name de arbeidsongeschiktheidsverzekering werd ons ding.  Samen met verzekeraars ontwikkelden we nieuwe producten  en ons adviesmodel, waarmee we, samen met jou, exact kunnen bepalen welk risico je zelf niet kunt lopen en daarom verstandig is om te verzekeren, is uniek in de markt en wordt met 5 sterren gewaardeerd.  Om deze activiteiten een modern jasje te geven hebben we 3 jaar geleden een nieuw bedrijf opgericht: Wij zijn Loek .

In Wij zijn Loek gaan we de  adviezen voor inkomensplanning verder uitbouwen en het hypotheekadvies-traject op dezelfde manier inrichten. Hierdoor kunnen we onze klanten supersnel laten zien wat de beste hypotheek voor hen is. Meer weten?  Volg onze infobulletins de komende weken.

Reactie plaatsen